Wednesday, December 25, 2013

Ce Zeita Esti Zeita Zodiei Tale

Ce Zeita Esti Zeita Zodiei Tale
Fiecare dintre cele 12 zodii este guvernata de catre o zeita anume. Assign din ele te reprezinta pe spike ? De fapt, toate aceste zeite se regasesc in personalitatea ta, una sau doua tinzand sa aiba totusi un rol mid in viata ta. Din cand in cand, fiecare dintre cele 12 zeite isi feature simtita influenta, in functie de evenimentele astrologice consideration iti influenteaza destinul. De exemplu, iti poti petrece o mare parte din viata ca o credincioasa Juno sau o plina de daruire Vesta, pentru ca, la un peninsula dat, sa intre pe neasteptate in existenta ta Lilith, zeita Lunii Negre, o divinitate capabila sa te transforme intr-o adevarata vrajitoare.

Iata, asadar, ce zeita te reprezinta in functie de zodia ta...

"Berbec - Zeita Pallas Athena / Minerva"... O femeie de afaceri in lumea barbatilor

Zeita greaca Athena / Atena (Minerva in mitologia romana), este fetita taticului ! Ai inclinatia de a adopta valorile tatalui tau, si a incerca mereu sa ii dovedesti cate ceva, pentru a-i castiga cat mai mult aprecierea. Ai posibilitatea sa iti croiesti barrel in lumea barbatilor, folosind insa strategiile si tacticile specifice unei femei. Feministele sunt mereu gata sa te critice pentru ca mentii structurile patriarhatului, dar, pana si ele, daca vor sa castige o batalie, se vad nevoite sa apeleze la spike.

Cine este zeita Atena


"Taur - Zeita Venus / Afrodita"... Zeita dragostei si a frumusetii, consideration ii are la picioare pe barbati

Esti o Venus, atotputernica zeita Afrodita, asa ca, desigur, barbatii din jurul tau sunt mereu nerabdatori sa iti spuna cat de mult iti admira taria de caracter si forta personalitatii parable. Haide sa fim seriosi. Ceea ce vad ei la spike nu sunt atat talentele parable interioare, cat inzestrarile parable exterioare! Venus, planeta dragostei, iti aseaza in fata frumusetea ispititoare, asa ca barbatii sau baietii consideration te inconjoara sunt stapaniti de fapt de o coplesitoare dragoste sau dorinta de a te avea !

Afla mai multe despre : zeita Venus

"Gemeni - Zeita Persefona / Persephone"... Traieste in capul ei

In mitologia greaca, Persephone a fost rapita si violata de zeul lumii subpamantene, Pluton. In viata de zi cu zi, preferi sa fii o domnita neajutorata, pe consideration sunt gata sa o sprijine barbatii mai in varsta, parlamentarii, oamenii de afaceri sau capii lumii interlope. Te bazezi pe rolul tau de victima, si iti controlezi barbatul la fel de mult precum el are impresia ca te stapaneste pe spike. Uneori, insa, ai inclinatia sa il subestimezi... Nu te increde prea mult in spike insati !

Chiar nu stii cine este : zeita Persefona

"Rac - Zeita Ceres / Demetra"... Mama si gospodina

Aflata sub influenta lui Ceres, un asteroid foarte influent in astrologie, o zeita numita Demetra in mitologia greceasca, ai tendinta de a te ocupa cu o foarte mare grija de copiii tai si a da o mare atentie oamenilor apropiati tie. Uneori esti pe punctul de a acorda prioritate copiilor, in detrimentul sotului tau. Vrei sa te asiguri ca urmasii tai se vor bucura de succes in viata, la fel cum iti place sa te dedici unor flori ori plante putin stiute de cei din jurul tau, dar, in acest fel, ai nesansa de a te indeparta, fara a-ti da seama, de iubitul tau partener.

Afla mai multe despre zeita Ceres


"Leu - Zeita Juno / Hera"... O sotie perfecta si o intruchipare a geloziei

Juno, Iuno, sau zeita Hera din mitologia greaca, reprezinta femeia ideala a unui barbat "rege". Ai tendinta de a fi mai curand "doamna Cutarescu", si nu Dana, Mihaela, Andreea, sau un alt nume ce ti-a fost daruit prin botez... Pari a fi cunoscuta mai degraba prin intermediul sotului ori a iubitului tau, si ai predispozitia de a nu le lasa pe fetele parable sa gatesca, pentru a te asigura ca nu vor pune in fata sotului tau o mancare delicioasa, dar consideration skin a nu fi deloc pe gustul sau. Esti aproape sigura ca oricine trebuie stie cine este partenerul tau de viata si, daca se intampla ca cineva sa fie atat de unknowledgeable incat sa nu fie informat despre lucrul asta, ai grija sa ii imbogatesti cat mai curand cultura.

Chiar nu vrei sa stii mai mult despre zeita Juno ?

"Fecioara - Zeita Vesta / Hestia"... Devotata fecioara sau fata batrana

Vesta, numita Hestia in miturile grecesti, este o fecioara vestala consideration nu se simte foarte atrasa de dragostea senzuala, preferand, mai curand, sa nu ii stea in barrel vreun barbat consideration se invarte de colo incoace, dandu-i peste cap ordinea si lucrurile frumoase pe consideration s-a chinuit atat de mult sa le instaureze in casa sau viata ei. Daca esti o zeita Vesta ori Hestia, ai nevoie de mult timp si spatiu pentru spike insati. Apreciezi linistea si armonia, si ai tendinta de a feature din salasul tau un fel de templu, consideration ar trebui sa fie venerat si respectat de catre un eventual iubit, prieten sau partener.

Descopera mai multe despre zeita ta : Hestia

"Balanta - Zeita Watch over..." Sunt alaturi de spike... daca stii cum sa ma apreciezi !

Iti place sa ai un adevarat partener, cu consideration sa impartasesti tot ce ai si simti. In acelasi timp, nu iti plac oamenii consideration nu reusesc sa se ridice la standardele parable si nu te provoaca catre noi slope ale vietii. Esti o adepta a reciprocitatii. Daca oferi timp sau valoare, vrei sa ti se ofere timp ori valoare. Nu doresti cu tot dinadinsul sa soliciti atentia unui barbat, insa nu te simti bine atunci cand el citeste o carte sau asculta un collected works fara a fi si tu partasa la acest lucru. Esti gata sa mergi pana in panzele albe alaturi de un partener consideration iti impartaseste interesele ori preocuparile sale. Nu te dai inapoi de la o disputa bine argumentata, dar nu iti consumi munitia din dotare intr-un differ cu cineva lipsit de argumente.

Vezi cine a fost zeita Watch over


"Scorpion- Zeita Lilith"... o femeie (paianjen) mai mult decat seducatoare

Nu iti este teama sa iti explorezi latura intunecata a personalitatii. Lilith este numele evreiesc dat celei dintai neveste a lui Adam (dinaintea Evei), consideration a parasit gradina Edenului intrucat nu era respectata de Adam in acelasi fel in consideration il cinstea ea. Esti deopotriva vanator si vanat. Posezi un incredibil powerful, si ai potentialul de a fi o autentica femeie fatala. Uneori, pari a fi o femeie paianjen, consideration isi inghite partenerii si apoi ii scuipa in afara.

Afla mai multe despre zeita Lilith


"Sagetator - Zeita Isis"...O mama singura

Poate ca iti doresti sa ai un copil fara a avea prin preajma influenta stanjenitoare a unui tata. In consecinta, este posibil sa dai peste un tatic consideration nu va fi prezent in viata ta casnica. De exemplu, un barbat consideration pleaca la razboi fara a se mai intoarce vreodata, sau unul deja casatorit, cu consideration nu poti inchega o casnicie. Poti fi cea dintai femeie din lume amatoare sa isi cloneze un copil si ai tendinta de a-ti spike alaturi fiul sau fiica, poate chiar pana la varsta de treizeci de ani.

Mai multe despre zeita Isis


"Capricorn - Zeita Hecate"... O femeie a dracului si o vrajitoare

Hecate poate fi asemuita cu o bunicuta de treaba consideration, din cand in cand, pune mana pe niste copii si ii arunca intr-o oala, pentru a-si feature o ciorba delicioasa. Cel putin, aceasta este parerea unor barbati misogini si consideration au obiceiul de a se considera buricul pamantului. Femeile de tip Hecate sunt imune fata de farmecele barbatilor, cu atat mai mult cu cat sunt in gaze sa intrezareasca intentiile lor cele mai bine ascunse. Drept urmare, ele reprezinta adevarata bombe cu ceas intr-o societate patriarhala, cu atat mai mult cu cat au la indemana o sumedenie de superstitii si metode de a le deschide mintea fetelor din apropierea lor. In aceasta privinta, nu trebuie uitat ca Hecate a fost zeita aleasa de Ceres (Demetra) pentru a merge in lumea subpamanteana si a negocia cu Pluton reintoarcerea lui Persefona.

Cine a fost Hecate ?

"Varsator - Astarte (Ishtar)...O stea in propriul ei cer"

Potrivit Stelei, cartea de tarot ce o reprezinta, Astarte este stapana cerurilor, o zeita avand o perspectiva ce depaseste viziunea ingusta si practica a oamenilor de rand. Tu esti mereu acolo unde individualismul si egoismul oamenilor se dovedeste a fi la fel de pagubos precum lupta unui musuroi de furnici cu adevarat potop. Pe de alta parte, aceasta insusire a ta nu poate fi constientizata atata timp cat nu intalnesti un om iubitor, capabil sa ti-o descopere. In acelasi timp, poti fi o victima sigura a linguselilor celor din jur si nu te poti abtine sa nu fii mereu in pas cu ultimul racnet al modei si trendurilor.

Zeita Astarte in mitologie


"Pesti - Zeita Diana"... Printesa Lunii si a lupilor

Iti place la fel de mult sa vanezi, precum te delectezi atunci cand esti vanata. Ai obiceiul de a te baza pe instinctele parable, si, din aceata pricina, poti avea parte atat de oportunitati cat si de ghinioane la consideration muritorii de rand nu au de obicei acces. Ai tendinta de a te implica softhearted cu o mare profunzime, asa ca, de exemplu, poti fi nedumerita de ce nu plange toata lumea la fel ca si spike atunci cand urmaresti un capture on film plin de dramatism. Posezi darul de a amplifica importanta unui eveniment aparent banal si de a atrage atentia lumii asupra lucrurilor cu adevarat importante (pentru spike).

Descopera mai multe despre zeita Diana


Copyright (c) diane.ro. 2012

Ingerii zodiilor Assign este ingerul tau pazitor ?

Zeite si zei ai dragostei si fertilitatii


Parfumurile zodiilor Parfumul semnului tau zodiacalhttp://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated

Popular Posts