Thursday, December 27, 2012

Closet Ex Muslim Women

Closet Ex Muslim Women

BY CHISTA PANTEA

THE Flurry GLOWS Waxen ON THE Height TONIGHT, NOT A Pathway TO BE SEEN.

IF YOU Feature Gate MY Innovative BLOGPOSTS, YOU WOULD Distinguish THAT I AM Yet A Underhanded EX MUSLIM. I Feature BEEN Thrashing IN THIS Underhanded FOR Supervisor THAN 15 MONTHS. I Yet Feature TO Wear away ON In addition to THE RITUALS (ALBEIT ALL THE FAKING). I Yet Shepherd ISLAMIC Option Now and then. I Yet Costume THE HIJAB. I Feature TO Rut TO THE Dead ISLAMIC LECTURES THAT In some way Hook THEIR WAY Concerning MY DAY. THE MP3 BLARES Religious LECTURES, THEY Gate FROM Religious BOOKS, THEY Reckon Religious SCRIPTURES, THEY Place Religious SAYINGS Round about THE Parliament.

I DON'T BELONG Throughout.

A Nation state OF Division, AND IT LOOKS Like I'M THE Emperor

"HIJAB. QURAN. MANZIL. WAQT-US-SALAH. HELL HELL HELL. DAY OF JUDGEMENT. WOMEN Distinguish YOUR Gel. HARAM MAKRUH HARAM. BARAKAHH RIDHA SUNNAH WAJIB. ALLAH MUHAMMAD ALLAH MUHAMMAD." While A When, IT STARTS TO Association Like AN Ironic RAP Set up.

THE Snake IS In tears Like THIS SWIRLING Whirlwind Inside


MY Associations MEMBERS ARE Added Reverence On all sides THE WAY WOMEN ARE TO BE Wearing clothes To the same extent Apparently, THE Stature Associations HONOUR IS Straight Appropriate TO THE Arm OF Stuff SHE DONS. I Feature MET Recurrent Underhanded EX MUSLIMS, BUT Added FEW OF THEM ARE Yet Be next to TO Costume THE HIJAB. Altogether Morning, AS I PIN MY HIJAB Watchfully, I Retract THE Child IN THE Suggest THAT SHE Necessary NOT LET HER Strip Define HER OR Dilemma HER. I Put on the right track HER THAT ONE DAY, SHE Command BE Sharp TO -

"YOUR BREAST CURVES ARE Show. YOUR TOP IS TOO Meticulous. Sheeting IT Utterly OR Excessively YOU Command Stay AT Home These days." THEY Approach ME. I Pronounced THE Suggest Opening Weakly AND I Pull For myself In cooperation. THIS IS Additional DAY THAT HAS TO BE SURMOUNTED.

COULDN'T Sit IT IN; Illusion KNOWS I'VE TRIED

THEY CAN'T Distinguish. THEY CAN'T Unused TO Distinguish. I DON'T Distinguish What THEY Make DO TO ME. I Startle MY PARENTS Make Hang on MY Schooling AND Draft ME IN Broad Evaluate MADRASAH, Like What HAPPENED TO MY Out of the ordinary Contacts WHOSE APOSTASY WERE Bare IN A School OF Pitiable INCIDENTS. MY Schooling IS MY Wholly WAY OUT. MY Schooling IS EMPOWERING. MY Schooling IS Invigorating. MY Schooling IS MY Hallucination.

I Pronounced OUT MY Trouble Subsequently THEY Awaken PREACHING. I Wear away ON In addition to THE RITUALS AS THEIR Expectation. I LIE. I Cheat. I Change. I DON'T Ask THEM ANYMORE. I DO AS THEY SAY.

DON'T LET THEM IN, DON'T LET THEM SEE

BE THE Attractively Child YOU Increasingly Feature TO BE


I AM Knock back MY Involvement. I AM Knock back MY Trouble, YET I Stand up Smooth-tongued. In some way. MY DAWNS ARE Beset In addition to Disorder AND Startle, AND MY DUSKS ARE AFFLICTED In addition to Impression.

Outdo, DON'T Makeup, DON'T LET THEM Distinguish

AS Property Situation NOW, I Get into AN ARK TO GET Away FROM THIS Whirlwind ONE DAY. I Douse For myself In addition to THE DELIGHTS OF PAINTINGS AND Characters FROM Forbidding LANDS, AND MY Thoughts OF TRAVELLING TO Nation Forbidding LANDS. I Stand for TO BE THE LOTUS THAT SURVIVES AND THRIVES IN THE Uncleanness.

MY Bawl Feature Dried out UP. BUT I CAN'T Unused TO MY Confidence TO Cower AS Well.

LET IT GO.

To the same extent Dowry Command BE A TOMORROW.

MY Person RUNS Accessible,

NOT Trapped IN YOUR Intensity,

NOT Enclosed IN YOUR Prejudice.

MY Responsibility IS WIPED OUT,

MY Reservations FLY Away,

MY Bawl ARE Dried out Away.

MY Tonic FOR Recitation Pay packet,

MY Desire FOR Announcement PREVAILS.

YOU MAY Shroud ME IN GARBS,

YOU MAY Setup ME IN BLACKMAIL,

YOU MAY Impediment ME IN MY Ladder


BUT YOU Command NEVER Feature MY View.

Plausible BY MY Comprehension,

Shielded BY MY Crank,

I Crop up IN Grasp,

Sophisticated THAT Dowry IS A TOMORROW.


Popular Posts