Sunday, June 12, 2011

April Marion Om Problemet Med Mrke Under Seancer

April Marion Om Problemet Med Mrke Under Seancer

Af Marion Dampier-Jeans

d. 01.04.2014

SEANCER: Det er for mange et stort hardship i dag, at storstedelen af de fysiske faenomener vist offentligt, foregar i fuldkommen morke, og ofte med den begrundelse, at det er hvad andeverdenen kraever, for lyset vil skade dem og mediummet. Dette er alt sammen fint, men der findes altsa ogsa andre mader at udfore dette pa - med lys. Med lys menes der f.eks infrarodt, blat eller andre lys, der muliggore for os at se hvad der foregar i seancerummet. Det Danske fysiske medium, Einer Nielsen (gik all through i 1965), forklarede i 1990 gennem en fysisk cirkel jeg sad i hjemme i London, at et nyt lys, som han kaldte "flimsy", var under udvikling af andeverdenen; et lys der hverken skader mediummet eller anden.

For mange af dem der oplever en seance, vil der altid vaere en mistanke om snyd, specielt i denne tid hvor klogskab har erstattet overtro savel som den fundamentale viden om andelig kommunikation. Jeg har forstaelse for, at mediummer skal arbejde inden for deres mediumskab og kunnen, men man skal vaere klar all through, at dette kan forega bade i morke og i lys.

Der er mediummer der far dem selv bundet fast til stolen, men bliver efterfolgende ikke tjekket i lobet af demonstrationen. I morke kan ingen se, om de fortsat er fastspaendte. Modsat er der ogsa mediummer, der benytter det rode lys og beder sitterne kontrollere dem inde i kabinettet i lobet af seancen, samt mediummer der far tjekket alle 4 lemmer, igen med lys. Dette er ikke noget nyt og blev anvendt af Einer Nielsen i sin tid som fysisk medium, hvor sitterne skulle holde fast i bade hans arme og ben.

Mit onske er at opmuntre deltagere af seancer til fortsat at praktisere den form for mediumskab, men i morke? - Nej. Og hvis ikke vi handler pa det og opmuntrer, sa forbliver det i morke. Jeg er en af de fa der har set fysisk mediumskab og udviklingen af ektoplasma, der formede sig til en afdod, ung mand. der efterfolgende gled all through til sin tilstedevaerende mor og snakkede med hende. Dette er fysisk materialisation og blev udfort regelmaessigt i lyset.

Nar sporgsmalet om snyd bliver diskuteret, sker det altid pa baggrund af morket. Dette, skal vi huske, har vaeret et hardship gennem hele Spiritismens historie. Der har vaeret problemer med at nogle sakaldte mediummer er blevet taget for snyd, men det stoppede ikke pioneerne fra at arbejde for sagen, sa hvorfor skulle det stoppe mediumskabet i dag?

Maske er vi i dag bedre stillet med at opdage snyd ved hjaelp af elektronisk udstyr, der blandt andet kan blive placeret under stole til at kontrollere, om der sidder nogen i stolen eller ej under seancen. Der findes ogsa steronisk digital lydoptagelse sa sensitiv, at det kan opfange lyde selv ude fra og omkring rummet hvis nogen bevaeger sig. Infrarodt lys vil glue det muligt at se hvad der foregar. Denne form for lys bliver ogsa benyttet af militaeret selv. Tilbage i tiden var der en bekymring all through hvordan lysets straling ville pavirke mennesker, men vi er nu kommet all through d'en bekymring.

Niveauet af energier nodvendige i dag er meget lavere end de var engang, hvor fotografiske make a note eller plader brugtes. Termiske billeddannende kameraer kan nu consider genkendende billeder ved stripped naturlig infrarod energiudstraling fra menneskekroppe - dermed er mediummet ikke underlagt nogen anden straling.

Der er tidspunkter hvor vi ma indse, at noget ikke nodvendigvis er et bevis eller bedrag. Der er historiske kilder der fortaeller at mediummer eller "anderne" har "pastaet," at mediummet har bevaeget sig rundt i lokalet omsvobt i ektoplasma, og med det apology, at der ikke var energi nok til at skabe en adskilt materialisation. "Mediummer" har gaet rundt med trompeter i deres haender, men blev de taget, gav de en "ond and" skylden for deres opforsel, men gemmer der sig mere bag den pastand? Er der stripped nogen der synes at det er tolerable at snyde andre? Bemaerk at jeg ikke siger, at dette er maden mediummer arbejder pa, men at der KAN forekomme snyd i vores, som i alle andre professioner.

Med make morke er det stort set umuligt at identificere hvilke faenomener der finder sted, nar man ikke er i stand til at se hvor mediummet befinder sig i rummet.

Hvad der virkelig er nodvendigt inden for denne form for mediumskab, er storre viden, for at undga skadelige pastande fra dem uden storre kendskab, viden eller indsigt i seancefaenomener. Personligt synes jeg at der er alt for mange lose ender som man kan skrive om og collaboration at forklare udelukkende med tillid til guiderne.

Hvorfor var fortidens mediummer ikke advaret pa forhand om at noget ville ga galt? Vi regnede stripped med, at vejlederne/guiderne vidste alt og gjorde deres bedste for at beskytte, men hvorfor de i nogle tilfaelde ikke beskyttede, er et sporgsmal stillet af mange.

SPIRITISMEN: Spiritismens omdomme har ofte lidt pa grund af brugen af morket, og er derfor ogsa selv blevet forbundet med noget morkt, okkult og ondt. Hvorfor skulle vi derfor ikke til at undersoge og udvikle mediumskabet i lyset, nar det er muligt? Det glaeder mig at se, at nogle i dag allerede gor det, og dermed bevaeger sig vaek fra morket og lader andre se, hvad der foregar under de oplyste seancer. Mange mennesker er nysgerrige og stiller fornuftige sporgsmal, og eftersom at vi feel i en verden med moderne teknologi og mere viden, kan vi ikke stripped svare: "sadan er det stripped". Teknologien skal inddrages i vores seancer og bruges aktivt til at undersoge i al alvorlighed, og derudover er vi ogsa selv nodt til at laere og udvikle vores forstaelse for, hvad der foregar til seancerne. Spiritismen arbejder ikke med morke kraefter eller er okkult pa nogen made. Teknologien kan vaere med til at gavne og styrke vores arbejde inden for andelig kommunikation, og den skal bruges!

Popular Posts